Algemene voorwaarden

Heb je een vraag, op- of aanmerking? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen. Staat het antwoord er niet bij, bel dan gerust 06-426 254 69.

Privacybeleid
Ik hecht veel waarde aan je privacy en zal zorgvuldig en veilig met informatie omgaan. Je gegevens worden alleen gebruikt om je bestelling te kunnen leveren. Lees erover in de privacyverklaring.

Bedrijfsgegevens
ACT on Virtues staat sinds 2002 bij de Kamer van Koophandel ingeschreven onder nummer 02078903. Het btw-nummer is NL001448780B84.

Verzendkosten en betaling
De bijdrage aan de verzendkosten bedraagt voor bestellingen in Nederland € 3,25 per bestelling via de webwinkel.  Je kunt veilig betalen via iDEAL. Je kunt gratis ruilen en retourneren binnen 14 dagen. Je ontvangt je bestelling binnen enkele dagen.

België en andere Europese landen
Wanneer je over de Nederlandse grens woont, kun je niet via de webwinkel maar wel via het contactformulier bestellen. Houd er rekening mee dat de verzendkosten hoger zijn: € 10.75  (tarief 2019). In België kun je de meeste artikelen via De Aanstokerij bestellen. Of anders via Bol.com. Sommige uitgaven kun je via Amazon bestellen.

Kwantumkorting
Bij inkoop van 10 producten of meer ontvang je 35% kwantumkorting. Hierbij betaal je de kostprijs van verzending (dit geldt ook voor buitenlandse bestellingen). Let op: met kwantumkorting bestellen kan NIET via iDEAL (of Belgie: Bancontact), alleen per e-mail. Geef graag duidelijk aan welke items je wilt ontvangen, plus je factuur- en verzendadres.Vermeld daarnaast graag je telefoonnummer en je btw-nummer (of België: of je de btw wilt dat ik de btw verleg; exclusief btw lever).

Tevredenheid
Ik hoop natuurlijk dat je tevreden bent over je aankoop. Mocht dat niet het geval zijn, of is er onverhoopt iets anders gegaan dan je bedoeld had? Dat kan gebeuren. Ik zoek graag samen met jou naar een deugdelijke oplossing. Bel je me? 06-426 254 69

Ruilen en retourneren
NB Let op onderscheid Nederland/België:
Als je een boek of kaartenset wilt retourneren, neem dan binnen 14 dagen contact op onder vermelding van je bestelnummer.  Je ontvangt dan een retourzegel. Verpak de bestelde artikelen in de (voor zover mogelijk) originele verpakking en plak de retourzegel op het pakketje: zo dat het pakket nu aan Uitgeverij ACT on Virtues gericht is (over de aan jou gerichte pakketzegel). Geef het pakket af bij een PostNL servicepunt bij jouw in de buurt en bewaar het verzendbewijs. Je krijgt het volledige bedrag van het geretourneerde product binnen 14 dagen gecrediteerd nadat ik  je retourzending in goede orde hebben ontvangen. Bij gedeeltelijke retournering wordt dat gedeelte terugbetaald; de verzendkosten worden dan niet terug betaald.
Klanten uit België betalen (retour)kosten voor het terugsturen wel zelf. 

Verzending
Je bestelling wordt binnen 3 werkdagen verzonden, mits het product op voorraad is.

Business to business
Voor Business to business klanten hanteer ik een betalingstermijn van 30 dagen en, indien van toepassing, een aanbetaling.

Stuur mij een bericht