Over Annelies Wiersma

Ooit was ik een bèta mens

In 2001 maakte ik een carrièreswitch: ik schoolde me om van stamcelonderzoeker tot communicatietrainer. Sinds 2007 ben ik ook uitgever. Behalve boeken voor kinderen en volwassenen, geef ik inspirerende (deugden)kaarten en handige educatieve materialen uit. Daarnaast kun je bij mij – via Kei in deugden – online deugdentrainingen volgen waarbij je praktische tools leert om deugden actief en bewust tot leven te brengen.

Ik werk vaak in samenwerking met professionals (leerkrachten, trainers en coaches) die mijn deugdenkaarten in hun dagelijkse praktijk gebruiken en verder ontwikkelen.

Volg je mij?

Op Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn post ik elke week een inspirerende deugd: de deugd van de week. Je kunt die vinden via de hashtags #deugdvandeweek #deugden #actonvirtues #keiindeugden

Publicaties

Ik vertaalde alle uitgaven van The Virtues Project en schreef zelf ook diverse boeken, deugdenkaartensets en educatieve materialen. Uitgaven van ACT on Virtues zijn verkrijgbaar bij de boekhandel en online webwinkels zoals bol.com.

Kennismaken?

Begint het bij jou te borrelen als je dit leest? Zie jij mogelijkheden om mij te helpen bij mijn missie, of heb jij zelf een missie waarbij deugden passen? Wil je aanhaken, of ben je nieuwsgierig hoe je deugden in jouw leven of werk kunt integreren? Ik spreek je graag. Let it ripple. Get involved!

Neem ook gerust contact op als je vragen hebt, of als je jouw passie voor deugden wilt delen!

 

 

Stuur mij een bericht