Wie is Annelies?

Mensen inspireren om deugden te activeren, dat is mijn missie. Deugden in jezelf en bij elkaar opmerken draagt namelijk bij aan persoonlijke ontwikkeling, karaktervorming, zelfvertrouwen en verbondenheid. Dat geldt zowel voor kinderen als voor volwassenen. Een deugdenbril geeft een wereld van verschil!

Ik ben in 2001 gestart met het geven van deugdentrainingen. Sinds 2007 ben ik ook uitgever. Behalve boeken voor kinderen en volwassenen, geef ik ook (deugden)kaarten en educatieve materialen uit. Daarnaast kun je bij mij – via Kei in deugden – online deugdentrainingen volgen. Ik werk vaak in samenwerking met professionals (leerkrachten, trainers en coaches) die mijn deugdenkaarten in hun dagelijkse praktijk gebruiken en verder ontwikkelen.

Op Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn post ik elke week een inspirerende deugd, de deugd van de week – te vinden via hashtags als #deugdvandeweek #deugden #actonvirtues #keiindeugden

Uitgaven van ACT on Virtues zijn verkrijgbaar bij de boekhandel en online webwinkels zoals bol.com.

Begint het bij jou te borrelen als je dit leest? Zie jij mogelijkheden om mij te helpen bij mijn missie, of heb jezelf een missie waar mijn deugden bij passen? Wil je aanhaken, of ben je nieuwsgierig hoe je deugden in jouw werk kunt integreren? Dan spreek ik je graag!

Neem ook gerust contact op als je vragen hebt, of als je jouw passie voor deugden wilt delen!

 

Stuur mij een bericht