Klas met karakter

Haal het beste uit je leerlingen en jezelf

Ontwikkel jezelf en je leerlingen met de inspirerende online cursus ‘Klas met Karakter’!

Onderwijs valt of staat met het welbevinden van leerlingen én leerkrachten/docenten.  Als er in een klas verbondenheid en samenwerking is, dan houd je het samen vol. Dan is er vreugde en veerkracht. Dan ontstaat respect, behulpzaamheid en verantwoordelijkheid. Dan sta jij weer met passie voor je klas. Dan is er ruimte om te leren.

Als onderwijzer zoek je naar effectieve methoden om dit te realiseren. Deze Virtues Project™ Basistraining  bied je de perfecte oplossing: deze cursus is speciaal ontworpen om je te inspireren om voor jezelf én met je klas aandacht te schenken aan deugden. Universele waarden die je niet uit een boekje leert, maar die je ontwikkelt door ze samen tegen het licht te houden en in je dagelijkse praktijk toe te passen.

Waarom deze cursus?

Ontdek de kracht van karaktervorming met onze internationaal erkende Virtues Project™ Basistraining, al meer dan dertig jaar succesvol toegepast in meer dan 140 landen. Nu beschikbaar in het Nederlands bij Kei in Deugden!

Wat leer je?

 • De Essentie van deugden: begrijp de diepere betekenis van deugden en leer ze actief te integreren in je dagelijkse klaspraktijk.
 • Vijf Strategieën: ontdek vijf krachtige strategieën om deugden tot leven te brengen, zoals het spreken van deugdentaal, het herkennen van leermomenten en het stellen van grenzen.
 • Praktische toepassingen: leer hoe je deugdenkaarten en andere educatieve materialen effectief kunt gebruiken in je klas.
 • Zelfontwikkeling: versterk je eigen karakter en vergroot je zelfvertrouwen, je focus en acceptatie door de deugden op persoonlijk niveau te verkennen.

Waarom meedoen?

 • Flexibiliteit: begin op elk moment en voltooi de 12 lessen op je eigen tempo, ideaal binnen 12 weken maar met maximaal zes maanden.
 • Diepgaand begrip: krijg inzicht in de waarde van de deugden en ontwikkel vaardigheden om ze in verschillende situaties toe te passen.
 • Praktische toepassing: leer hoe je deugden in je dagelijkse onderwijspraktijk kunt integreren, zowel voor jezelf (momenten van bezinning!) als voor je leerlingen.
 • Internationaal certificaat: ontvang een erkend certificaat waarmee je toegang hebt tot de Facilitator Training van The Virtues Project™.
 • Een rugzak vol deugden: geef je leerlingen een rugzak vol deugden mee, waar ze de rest van hun leven plezier van hebben!

Wat zeggen anderen?

“Mijn klas vraagt elke maandag naar de deugd van de week, dat zegt alles.”
“Zeker een must als je aan de slag wil gaan met deugden.”
“Ik vond het een heel fijne cursus – ook voor mijzelf – met een prachtige online uitvoering.“
“Je op je eigen tempo kunnen bijscholen is zoveel waardevoller dan op een verplicht moment ergens aan te moeten werken!”
“Een verdieping van mijn leven!”
“Ik vind deze opleiding heel verhelderend en zinvol!”
“Deze cursus deed ik niet alleen voor school, het heeft mijn leven verrijkt.”

Wat krijg je?

 • Deugdentijd voor jezelf: toegang tot 12 inspirerende lessen met praktische oefeningen, reflectievragen en persoonlijke feedback.
 • Flexibele leeromgeving: volg de lessen op je eigen tijd via ‘Course Flow’, met heldere instructies en ondersteunende filmpjes.
 • Persoonlijke feedback: ontvang persoonlijke begeleiding en feedback om je groei te ondersteunen.
 • Certificaat: na voltooiing ontvang je een internationaal erkend certificaat om je prestaties te valideren.

Investering in jezelf:

 • De investering voor deze uitgebreide cursus, inclusief internationaal erkend certificaat, bedraagt € 275,- incl. btw.
 • De benodigde materialen zoals Het Grote Deugdenboek voor het onderwijs en deugdenkaarten zijn niet inbegrepen, maar je kunt deze zelf aanschaffen om het meeste uit de cursus te halen.
 • De tijdsinvestering is gemiddeld 2 uur per week.

Bonussen:

 • Persoonlijk consult: maak gebruik van een gratis gesprek van 30 minuten via Zoom voor persoonlijke begeleiding.
 • Cadeautjes: ontvang onderweg diverse leuke verrassingen die je zullen inspireren.

Meld je aan!

Waar wacht je nog op? Laat je inspireren en meld je nu aan voor de cursus ‘Klas met Karakter’! Geef jezelf en je leerlingen de kans om te groeien, te bloeien en het beste uit zichzelf te halen. Schrijf je vandaag nog in en ontdek hoe deugden het onderwijs kunnen transformeren.

Het werkt als volgt:

Stap 1: registratie met je emailadres en een zelfgekozen password
Stap 2: online betaling van het cursusgeld € 275,- *

Ja, ik doe mee!

Ja, ik doe mee!

* Als je school meer deelnemers tegelijk wil aanmelden, of voor jou wil betalen, neem dan even contact op: info@actonvirtues.nl

 

Stuur mij een bericht