Kei in deugden

Deugden in je dagelijkse leven

“Een uitstekende manier om kennis te maken met de deugden en om alles direct in de praktijk te brengen op een heel natuurlijke manier.” – Lammie Post-Oostenbrink

Ontdek wat deugden voor je kunnen betekenen in je dagelijkse leven met het online programma ‘Kei in deugden’!

Wil jij op een positieve en praktische manier aan zelfontwikkeling werken? Heb je interesse in de kracht van deugden? Wil je leren hoe je ze kunt herkennen in jezelf en in anderen? Hoe je ze kunt toepassen in je eigen leven, werk, of zelfs in de begeleiding van anderen?

Dan is The Virtues Project™ Basistraining precies wat je nodig hebt!

Wat is het? Bekijk de video:

Waarom meedoen aan deze cursus?

Doe mee met deze flexibele online training en ontdek een wereld van deugden die je kunt toepassen in alle aspecten van je leven. Via 12 informatieve en inspirerende lessen, die je in je eigen tempo kunt volgen, leer je:

  • De essentie van deugden: begrijp wat deugden zijn en hoe je ze bewust kunt integreren in je dagelijkse leven.
  • Vijf strategieën: ontdek de kracht van vijf strategieën waarmee je deugden tot leven kunt brengen. Leer hoe je deugdentaal spreekt, leermomenten herkent, veilige grenzen stelt, tijd neemt voor rust en reflectie, en actieve aandacht biedt aan emoties.
  • Praktische toepassingen: leer hoe je deugdenkaarten effectief gebruikt voor jezelf en anderen, en ontdek het concept van ‘hulpdeugden’ en ‘balansdeugden’.
  • Transformatie: zet negatieve overtuigingen om in positieve deugden en bekijk de wereld door de lens van deugden.
  • Internationaal erkend certificaat: ontvang een internationaal geldig certificaat na voltooiing van de training, waarmee je toegang hebt tot de Facilitator Training van het The Virtues Project™.

Wat krijg je?

  • Online deugdentijd voor jezelf: toegang tot 12 lessen met inspirerende opdrachten die je in je eigen tijd kunt volgen, met praktische oefeningen en reflectievragen.
  • Persoonlijke feedback: vul reflectievragen in en ontvang persoonlijke feedback om je groei te ondersteunen.
  • Handige tools: download werkbladen, bekijk verhelderende filmpjes en krijg toegang tot waardevolle tips.
  • Flexibiliteit: geen startdatum, geen druk. Volg de training in je eigen tempo, ideaal in 12 weken maar je toegang tot de leeromgeving is zes maanden geldig.

Wat anderen zeggen:

“Een verrijking van mijn leven!”
“Een kans om als mens te groeien en sterker te staan in communicatie.”
“Een prachtige online uitvoering van een fijne cursus.”

Investeer in jezelf!

De investering voor deze complete deugdencursus, inclusief internationaal erkend certificaat, bedraagt slechts € 275,- incl. btw. Als bonus ontvang je onderweg verrassende cadeautjes die je zullen inspireren, zoals een uitnodiging voor een persoonlijk gesprek van 30 minuten via Zoom.

Wacht niet langer! Meld je nu aan voor de basistraining en ontdek hoe deugden je leven kunnen transformeren. Geef jezelf de kans om te groeien, te bloeien en het beste uit jezelf én anderen te halen. Schrijf je vandaag nog in en ontdek de kracht van deugden!

Inschrijven werkt als volgt:

Stap 1: registratie met je emailadres en een zelfgekozen password
Stap 2: online betaling van het cursusgeld € 275,-

Ja, ik meld mij nu aan!

Ja, ik meld mij nu aan!

Stuur mij een bericht