Deugdenvriendjes®

Op een speelse manier bijdrage aan karakterontwikkeling van jonge kinderen

Wil jij een positieve impact hebben op de ontwikkeling van kinderen van 0-7 jaar? Maak dan kennis met Deugdenvriendjes®, een inspirerend programma dat karaktervorming op een speelse wijze stimuleert. Ideaal voor kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, gastouderbureaus en de onderbouw van basisscholen!

Wat biedt Deugdenvriendjes®?

Dit boeiende programma, dat ontworpen is voor zowel professionals als ouders, introduceert deugden zoals geduld, behulpzaamheid en eerlijkheid. Je maakt gebruik van Het Deugdenvriendjes Doeboek, de kaartenset en aantrekkelijke materialen, zoals kleurplaten, handpoppen en boekentips. Deze online cursus, bestaande uit 12 lessen verspreid over 6-12 uur, begeleidt je in het centraal stellen van één deugd per maand. Je leert niet alleen hoe je een deugd in de praktijk brengt, maar krijgt ook persoonlijke feedback en voorbereidingstips. De aanpak is eenvoudig, betaalbaar en past moeiteloos in je dagelijkse routine.

Waarom kiezen voor Deugdenvriendjes®?

Deugdenvriendjes® biedt een neutrale en inclusieve benadering van karaktervorming. Ieder kind is uniek. Kinderen zijn van nature speels, enthousiast of verlegen. En (daarbij) soms ook druk, gefrustreerd of dwingend. Het Deugdenvriendjes programma helpt je om positief met gedrag om te gaan. Het sluit naadloos aan bij VVE programma’s zoals Uk & Puk en voorziet in concrete handvatten om positief gedrag te stimuleren.

Wat zeggen professionals over Deugdenvriendjes®?

De aanpak wordt geprezen door pedagogisch medewerkers en leerkrachten. Ze ervaren dat kinderen snel vooruitgang boeken, met meer zelfvertrouwen tot bloei komen en positieve karaktereigenschappen ontwikkelen. De materialen zijn niet alleen waardevol, maar ook betaalbaar, wat het programma toegankelijk maakt voor iedereen.

Doe mee en breng positieve verandering teweeg!

Wil je kinderen helpen groeien, terwijl je zelf je pedagogische vaardigheden ontwikkelt? Schrijf je vandaag nog in voor onze online cursus! Voor slechts €225,- (inclusief btw) krijg je toegang tot ons inspirerende programma, ontvang je een welkomstgeschenk en een certificaat bij afronding. Ontdek de kracht van deugden en laat samen met ons een positieve rimpeling in de samenleving achter.

Doe mee en word een Deugdenvriendjes®-ambassadeur, waar elke rimpeling begint met een kei!

Aanmelden

Via 12 online lessen (samen ca. 6-12 uur) leer je hoe je met Deugdenvriendjes kunt werken. Aanmelden gaat als volgt:

Stap 1: registratie met je emailadres en een zelfgekozen password
Stap 2: online betaling van het cursusgeld € 225,- *

Ja, ik doe mee!

Ja, ik doe mee!

* Als je kinderopvang meer deelnemers tegelijk wil aanmelden, of voor jou wil betalen, neem dan even contact op: info@actonvirtues.nl

Een deelnemer vertelt

Kinderopvang Het Witte Toverbloemetje in Bellingwolde is heel enthousiast. Pedagogisch medewerker Dianne Heetebrij vertelt over haar praktijkervaring in het filmpje:

 

Stuur mij een bericht