Facebook Inspiratiegroep

Ben je op zoek naar ideeën om het gebruik van deugdenkaarten (nieuw) leven in te blazen? Word lid van de Kei in Deugden Inspiratiegroep op Facebook.

Het is een besloten groep. Je bent welkom nadat je de vraag – wat jou triggert om lid te worden – hebt beantwoord.

Binnen de veilige grenzen van deze groep kun je ervaringen uitwisselen met anderen die met deugden werken of dat willen leren.

De groep bestaat uit leden van verschillende doelgroepen die gebruik maken van de uitnodigende en praktische producten van Uitgeverij ACT on Virtues, zoals:

  • Ouders, Kinderopvang, Onderwijs
  • Persoonlijke groei, Coaching
  • Sport en ontspanning (Yoga, Wellness, Aromatherapie)
  • Organisaties (HR, Teams, Leiderschap, Coaching)

Het maakt niet uit met wie of waar je deugden als eerste integreert. Wanneer je Kei in deugden volgt, zul je merken dat alles één is en samenvalt vanuit jou. Door aandacht en reflectie ga je overal deugden zien en herkennen. Je ontwikkelt een positieve levenshouding. Je wordt een Kei in Deugden.

Meld je ook aan voor de deugd van de week service van Uitgeverij ACT on Virtues via de deugd van de week pagina. Je wordt dan iedere week aan een nieuwe deugd herinnerd. Door een moment stil te staan bij een deugd, leer je steeds meer deugden herkennen en toepassen in dagelijkse situaties.

Let it ripple! Get involved.

Stuur mij een bericht