Inspiratie & nieuws

Positieve eigenschappen bewust aandacht geven: met je gezin, je klas, je familie en vrienden, op je werk of voor je persoonlijke ontwikkeling. Kortom: een ‘Kei in deugden’ worden. Daar helpt Uitgeverij ACT on Virtues je met alle liefde bij.

Zo kun je een steentje bijdragen:

Zo nu en dan geef ik een webinar: 

  • ‘Aan de slag met Het Deugdenspel’ staat gepland op dinsdag 28 juni om 19.30 uur. Voor leerkrachten, docenten, ondersteuners, directie van middenbouw, bovenbouw en voortgezet onderwijs die het schooljaar 2022/2023 met hun groep of school met deugden willen starten.
  • ‘Aan de slag met de Deugdenvriendjes’ is op donderdag 29 juni om 19.30 uur. Dit Webinar helpt opvoeders van jonge kinderen (o t/m 8 jaar) op weg: o.a. ouders, pm’ers, coaches en locatiemanagemers.
  • De eerstvolgende ‘Aan de slag met de 100 Kleurrijke Deugen Inzichtkaarten’ is op dinsdag 5 juli 0m 19.30 uur. Dit webinar is voor iedereen die in het algemeen wat meer over The Virtues Project wil weten en wil leren hoe je de deugdenkaarten kunt gebruiken (ook handig voor coaches en trainers)!

In deze Webinars vertel ik welke materialen er zijn, ik leg uit hoe je die effectief kunt gebruiken en ik geef handige tips!
Informatie over hoe je aan te melden volgt.

 

Stuur mij een bericht