Kind met karakter

Opvoedcursus voor ouders

Je wilt dolgraag dat jouw kind uitgroeit tot een gelukkig, liefdevol en sociaal mens. In diepe verbondenheid met jou als ouder. Zodat je niet hoeft te zeuren, smeken of straffen, maar vanuit rust en vertrouwen het allerbeste (mee)geeft aan je kind of kinderen.

Ontdek de kunst van positief ouderschap met de inspirerende opvoedcursus ‘Kind met Karakter’ – opvoeden met deugden. Het van oorsprong Canadese The Virtues Project™ wordt wereldwijd met veel plezier ingezet in gezinnen van alle culturen.

Met deze cursus krijg je de tools en inzichten om bewust aandacht te schenken aan deugden, belangrijke levensvaardigheden. Deugden zijn karaktereigenschappen waar je normaal gesproken waarschijnlijk niet zo bij stil staat, zoals moed, behulpzaamheid en veerkracht. In deze cursus leer je hoe je dat wel bewust en actief doet, waardoor je niet alleen je kinderen, en je gezin, maar ook jezelf versterkt.

NB Grootouders, pleeg- en bonusouders zijn ook van harte welkom. Evenals iedereen die met kinderen werkt!

Wat leer je?

In deze 12-delige online cursus, gebaseerd op Het Grote Deugdenboek voor ouders en kinderen, ontdek je:

 • Verbondenheid: je ontdekt hoe je in verbinding blijft, zelfs in uitdagende opvoedsituaties, zodat je je kind beter kunt begeleiden.
 • Kracht: je ervaart een enorme groei in jouw ouderschap.
 • Vreugde en liefde: je ervaart een gelukkiger gezinsleven met minder drama en meer liefde.
 • Respect: je leert bewust aandacht te schenken aan waarden die jij/jullie als ouder(s) belangrijk vindt.
 • Samenwerking & idealisme: je creëert een bewust en liefdevol gezin. Dat doen jullie niet alleen voor jezelf, maar ook om als gezin jullie steentje bij te dragen aan de bredere maatschappij.
 • Openheid: jullie gaan samen een heel nieuw deugdenavontuur aan!

Hoe werkt het?

 • Flexibel leren: je volgt 12 inspirerende online lessen op je eigen tempo, wekelijks of op jouw schema. Ideaal elke week een les, maar je hebt 6 maanden toegang tot de leeromgeving.
 • Concrete vaardigheden: je leert hoe je Het Grote Deugdenboek en de deugdenkaartjes (de Deugdenvriendjes of Het Deugdenspel) gebruikt.
 • Persoonlijke begeleiding: je ontvangy na een les persoonlijke feedback en stel al je vragen.
 • Praktische tips: je profiteert van handige tips uit vele live cursussen en persoonlijke ervaringen van andere ouders.

Investeer in jezelf en je gezin

 • Investering: deze waardevolle opvoedcursus kost €225,- incl. btw.
 • Inclusief  welkomstpakket: je ontvangt een welkomstpakket met daarbij mijn boek ‘Haal het beste uit je kind en jezelf’ t.w.v. €15,-
 • Persoonlijk consult: je kunt gebruik maken van de uitnodiging voor een half uur persoonlijk advies via Zoom of telefoon.

Wat zeggen deelnemers?

“Een fijne taal om gelijkwaardig met elkaar om te gaan. De begeleiding veilig, vlot en met humor.” – Greetje

“De cursus is voor ons heel verhelderend en fijn geweest in de zoektocht naar handvatten voor de juiste opvoeding.” – Mariëlle en Freddie

Meld je nu aan!

Schrijf je nu in voor ‘Kind met Karakter’ en ontdek de kracht van opvoeden met deugden. Krijg de nodige ondersteuning, vaardigheden en inzichten om een liefdevolle, begripvolle ouder te zijn, terwijl je je kind(eren) begeleidt naar een karaktervolle toekomst.

Ja, ik meld me aan voor ‘Kind met Karakter’!

Stap 1: registratie met je emailadres en een zelfgekozen password
Stap 2: online betaling van het cursusgeld € 225,- *

Ja, ik doe mee!

Ja, ik doe mee!

Stuur mij een bericht