Programma’s

Er zijn veel verschillende doelgroepen die gebruik maken van de uitnodigende en praktische producten van Uitgeverij ACT on Virtues, zoals:

  • Ouders, Kinderopvang, Onderwijs
  • Persoonlijke groei, Coaching
  • Sport en ontspanning (Yoga, Wellness, Aromatherapie)
  • Organisaties (HR, Teams, Leiderschap, Coaching)

Het maakt niet uit met wie of waar je deugden als eerste integreert. Wanneer je Kei in deugden volgt zul je merken dat alles één is en samenvalt vanuit jou. Door aandacht en reflectie ga je overal deugden zien en herkennen. Je ontwikkelt een positieve levenshouding. Je wordt een Kei in Deugden.

Voor jouzelf
Deugden bieden je een ander perspectief: ze kunnen je inspireren, troosten of helpen bij een dilemma. Je kunt bijvoorbeeld iedere week een deugdenkaart lezen. Wat kan die deugd voor jouw persoonlijke groei betekenen? Je zult merken dat je steeds meer deugden in jezelf en anderen herkent. Een deugdenmoment voor jezelf geeft rust en balans. Bekijk de deugdenkaarten en deugdenboeken in de Deugdenshop.

Gezin, groep, klas
Iedereen bloeit op van aandacht voor deugden. Horen hoe je doorzettingsvermogen hebt ingezet, zegt een kind veel meer dan ‘knap gedaan’. Door in je gezin, groep of klas iedere maand op een deugd te focussen, ontdek je samen een heleboel deugden. Aandacht door deugden geeft zelfvertrouwen en verbinding. Je legt bovendien op een speelse manier een stevige basis bij de kinderen, waar ze de rest van hun leven op kunnen bouwen. Bekijk de deugdenkaarten en de educatieve materialen in de Deugdenshop. Raadpleeg bovendien de programma’s: Deugdenvriendjes® (voor kinderen t/m ca. 8 jaar, kinderopvang en ondebouw basisonderwijs) en Het Deugdenspel® (9+, middenbouw, bovenbouw, voortgezet onderwijs en BSO).

Met je partner, collega’s, team
Deugden zijn het cement in je relaties, ook die met je collega’s. Ze helpen teams om naar elkaar te luisteren en een gemeenschappelijke visie uit te dragen. Op deugdenkaarten worden kwaliteiten (competenties, drijfveren, kernwaarden) duidelijk omschreven. Dit maakt ze bespreekbaar en praktisch toepasbaar. Via reflectie op deugden houd je elkaar scherp. Bekijk de deugdenkaarten en deugdenboeken in de Deugdenshop.

Veel meer toepassingen
Deugden worden met succes toegepast bij alle aspecten van het leven: studiekeuze, sollicitatietrainingen, coaching, yoga, mantelzorg, afvallen, aromatherapie, mediation en rouwbegeleiding. Bekijk de deugdenkaarten en deugdenboeken in de Deugdenshop.

Meer ontdekken?
Ontvang het Kei in Deugden Magazine (verschijnt binnenkort).

Let it ripple!
Ben je op zoek naar ideeën om het gebruik van deugdenkaarten leven in te blazen? Word (alvast) lid van de Kei in Deugden Inspiratiegroep op Facebook.

Stuur mij een bericht