(Online) trainingen

Wil jij met deugden aan de slag? Een online deugdentraining helpt je direct een begin te maken. Deze trainingen (elk bestaande uit 12 digitale lessen) staan voor je klaar.

Bij elke training staat een korte ‘voor wie’ toelichting. Om meer te lezen en je aan te melden klik je op de blauwe link:

  • Basistraining Virtues Project – voor iedereen een fijne, positieve wijze voor persoonlijke ontwikkeling. Deze cursus staat voor je klaar: lees meer via deze link.
  • Opvoeden met deugden – een positieve insteek voor opvoeders in de brede zin van het woord, bij mijn boek ‘Haal het beste uit je kind en jezelf’. Deze cursus staat voor je klaar: lees meer via deze link.
  • Deugdenvriendjes® – een prachtig programma om met kinderen van 0-7 jaar op een speelse manier het karakter te verkennen, speciaal ontwikkeld voor kinderopvang en onderwijs: lees meer via deze link.

Over de trainer

In mijn gezin had de aandacht voor deugden meteen een positief effect. Het inspireerde me meer met deugden te doen. Ik volgde in Genève de ‘Facilitator Training’ van het internationale Virtues Project. Bij de JJ Trainers Academie leerde ik andere essentiële aspecten van het trainers vak.

Voor alle leeftijden

In 2002 ben ik vanuit mijn eigen praktijk ‘ACT on Virtues’ gestart met het geven van cursussen, in eerste instantie aan ouders. Vrijwel meteen merkte ik dat ik voor mezelf ook heel veel inspiratie, kracht en zelfvertrouwen uit deugden haalde. De afgelopen decennia heb ik talloze deugdentrainingen gegeven voor diverse mensen en doelgroepen. Ik reisde daarvoor heel Nederland af en gaf ook trainingen in België, Denemarken, Engeland, Canada en Nieuw-Zeeland.

Wat mij telkens raakt? De positieve aandacht doet iedereen deugd, waar ook ter wereld. Ongeacht leeftijd, achtergrond, cultuur of levensovertuiging. Zoals een ruim tachtigjarige vrouw laatst zei: “Met deugden kom je tot diepere gesprekken.”

Iedereen hecht waarde aan deugden. Mensen komen allemaal tot bloei als deugden gehoord en gezien worden. Dat blijft me fascineren en inspireren.

Liever live?

Wil je de basistraining van The Virtues Project liever live volgen? Dat kan ook. Op uitnodiging van jouw kinderopvang, school, of andere organisatie, geef ik de training als tweedaagse, aaneengesloten of met twee tot drie weken ertussen.  Vier dagdelen is ook bespreekbaar. Neem contact op voor overleg.

Training of studiemiddag

Voor de kinderopvang heb ik Het Deugdenvriendjes® Programma ontwikkeld. Ook dit kan op jouw locatie gegeven worden. Ik leer je dan hoe je elke maand een deugd centraal stelt. Neem contact op voor overleg.

Voor basisscholen heb ik Het Deugdenspel® Programma ontwikkeld. Ook dit kan op jouw locatie gegeven worden. Via een studiemiddag kan ik het team inspireren om met Het Deugdenspel aan de slag te gaan. Neem contact op voor overleg.

Stuur mij een bericht