Trek je jaardeugd 2024

Wat leuk dat je een jaardeugd voor 2024 komt trekken. Ik nodig je uit eerst de video’s te bekijken (van 2023), met het verhaal achter het fenomeen ‘jaardeugd’. Zodat je jouw jaardeugd optimaal kunt benutten.

Heel veel mensen bezochten ‘Kei in deugden’ om een jaardeugd te trekken. Ik kreeg vorig jaar weer heel mooie en enthousiaste reacties, zoals:

  • “Ik heb weer inspiratie opgedaan door jouw video’s. Ik heb gelijk afgestemd op mijn doelen voor 2023 en een mega toepasselijke kaart getrokken: ‘doelgerichtheid’. Ik heb waardering voor jou nimmer aflatende inzet voor deugden. Chapeau!” (Manon).
  • Het woord ‘vertrouwen’ is mijn jaarwoord voor 2023 en wat komen en al mooie dingen op m’n pad. Berichtjes, teksten, gebeurtenissen. Dankjewel voor dit steuntje in de rug.” (Gerdien)
  • “Ik zag je filmpje met 10 bruikbare tips voor een jaardeugdfeestje. De deugd die ik het nieuwe jaar mee in neem is ‘redelijkheid’. Erg passend. Ik zet vandaag de deugd creativiteit in om een moodboard voor 2023 te maken.” (Angela)

Heb jij nog geen jaardeugd getrokken? Dan nodig ik je uit dat alsnog te doen! Zet een intentie en laat je door jouw jaardeugd van 2024 supporten.

Ben je er klaar voor? Dan is het nu tijd om op het keitje te klikken en jouw jaardeugd te trekken!

Wil je jouw jaardeugd echt goed leren kennen en gebruiken? Dan raad ik je aan het jaardeugdpakketje te bestellen dat ik in het laatste filmpje liet zien. Je kunt dat (kosteloos) doen via deze link: jaardeugdpakketje

Let it Ripple! Get involved
Stuur mij een bericht