Waarom een deugdentraining volgen?

27 juli 2023 door Annelies Wiersma

De deugd van de week is doelgerichtheid. Waarom nog twijfelen? Je volgt de deugd van de week al een poos en hebt je flink ingezet de afgelopen maanden. Het is tijd om jezelf eens te verwennen en te belonen. Kies ervoor om doelgericht een deugdentraining te volgen.

Ontdek de kracht van deugden en verrijk jouw leven via een van mijn online deugdentrainingen. Of je deugden wilt inzetten voor je persoonlijke ontwikkeling, als coach, ouder, onderwijzer of in de kinderopvang, het kan allemaal. Ik bied vier cursussen aan die aansluiten bij jouw doelen.

Je wilt meer met deugden doen

Ik begrijp dat jij het beste uit jezelf en anderen wilt halen, maar soms ontbreekt het je aan tijd of mogelijkheden. Daarom heb ik deze online trainingen ontwikkeld, zodat jij kunt leren hoe je meer kunt doen met deugden. Vanuit het comfort van je eigen huis, je eigen werpplek of zelfs vanaf je vakantieadres.

Mijn online deugdentrainingen bieden jou de unieke kans om op jouw eigen tempo de vijf ‘tools’ die ik je leer, eigen te maken. Waar je ook bent, beleef een levens veranderend avontuur via 12 online lessen.

Je wordt geïnspireerd en gemotiveerd

Je krijgt interessante video’s en afwisselende opdrachten, maar ook regelmatig persoonlijke feedback, zodat je optimaal kunt leren en groeien. Je doet niet alleen waardevolle kennis, praktische vaardigheden en inzichten op, maar bent ook gemotiveerd om jouw persoonlijke doelen te bereiken.

Door deugden in jouw leven te integreren, breng je positieve veranderingen teweeg in jezelf en anderen. Je ontwikkelt je op gebieden zoals zelfdiscipline, moed en dankbaarheid. Mijn training geeft je de tools en strategieën om deze deugden te cultiveren en toe te passen in jouw dagelijks leven.

Sterker en positiever in het leven staan

Je kunt de deugden niet alleen toepassen in jouw dagelijks leven, maar ook in je relaties, werk, gezin en de samenleving. Je zult merken dat je sterker en positiever in het leven staat. Anderen zullen jouw positieve houding opmerken, wat leidt tot verbeterde relaties, meer rust, balans en zelfvertrouwen. Elke deugd die je actief en bewust toepast draagt bij aan levenskracht!

Waar en wanneer het jou uitkomt

Mijn flexibele online aanpak stelt je in staat om de training aan te passen aan jouw behoeften en beschikbaarheid. Leer op jouw eigen tempo, wanneer het jou uitkomt. Geen reistijd, geen strakke schema’s – alleen jij en jouw groeiproces. Met mij, jouw deugdencoach die – op gepaste afstand – met je meewandelt.

Waar wacht je nog op? Maak nu doelgericht de keuze om op deugdenavontuur te gaan. Schrijf je vandaag nog in en laat mij jou begeleiden op dit avontuur!

Reflectievragen:

Verwen jezelf met de zomeraanbieding!

Verwen jezelf met een deugdentraining. Bij aanmelding voor 1 augustus 2023 ontvang je een toepasselijk DEUGDENBOEK CADEAU! Je kunt kiezen uit deze vier trainingen:

  • Basistraining Virtues Project™ – voor iedereen een fijne kennismaking met deugden. Je ervaart hoe deugden je kunnen inspireren en leert hoe je deugden in je dagelijkse leven actief inzet. Lees meer via deze link.
  • Basistraining onderwijs – voor iedereen die in het onderwijs werkt. Lees meer via deze link.
  • Opvoeden met deugden – een positieve insteek voor opvoeders in de brede zin van het woord. Lees meer via deze link.
  • Deugdenvriendjes® – een prachtig programma speciaal ontwikkeld voor kinderopvang en onderwijs om met kinderen van 0-7 jaar op een speelse manier het karakter te verkennen. Lees meer via deze link.

Wil je me wat vragen? Even overleggen? Neem gerust contact op of boek een adviesgesprek.

 

Stuur mij een bericht